Påskens reisemål

 

Det er ikke for sent å reise på påskeferie selv om man ikke har planlagt noe ennå. Om du vil reise i innlandet eller utlandet kan du også bestemme selv, det er plasser flere steder nært og fjernt. Det sier seg jo selv at turen på påskefjellet ikke er av den billigste typen nå, men utenlandsturen behøver ikke å koste skjorta hvis man sjekker litt forskjellige steder. Jeg gjorde en rask prissjekk på nettet og kom fram til at det koster ca det samme for to personer å dra på fjellet som å dra til utlandet. Jeg tok utgangspunkt i helge tur, altså fra førstkommende fredag 18/4 (langfredag) til søndag 20/4 (1. påskedag) og dette er hva jeg fant:

 

 

Påsketur til Trysil, ca 5150 for 2 pers i dobbelt rom på hotellet fra fre-søn. Tilbudet ser du faktisk på linken under.

 

Priser på påskefjellet

 

 

Eller tur til Krakow i Polen fly+hotell vi Restplass.no og Solfaktor ca 5150,- for 2 pers. Tilbudet ser du ved å klikke på linken under.

 

Restplass utlandet

 

 

Som du ser så er det ikke store forskjellene på disse to, og det er jo klart at man kan sikker finner både billigere, dyrere og priser som er helt forskjellig fra dette. Men poenget er jo der for det. Det er ikke for sent å bestille seg påsketur! Bon voyage!

 

#påske #påsketur #påskefjellet #utenlandstur #langfredag #reise #reisetips #travel #traveltips #restplass

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mstraveltipsy

Mstraveltipsy

34, Oslo

Jobber for et flyselskap så selvfølgelig elsker jeg å reise! Sol og varme er vel favoritten, men er også klar for alt som byr på opplevelser! Så langt har jeg vært på over 200 steder i ca 50 forskjellige land. Bloggen består av reise tips, opplevelser, shopping, mat og drikke. Her vil du også finnne tipsene som ikke står i noen reisebøker! Sjekk også www.mstraveltipsy.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits