Reiseblogg på topplister

 

 

Det er ganske mange forskjellige topp lister som bloggere kan komme på og de fleste av de er også delt inn i forskjellige kategorier. Det er nok mange måter å komme seg inn på disse listene på også og så kan man jo spørre seg om man vil registrere seg alle sammen eller bare velge ut et par stykker. Dette er jo noe man må velge selv og jeg har gjort som tilsynelatende få, registrert meg på flere forskjellige. Igjen så skal det sies at jeg skriver i kategorien reise, noe som er helt annet enn hverdag, trening, mote eller rosablogger om man kan kalle det det. Det er jo også i disse kategoriene det finnes flest bloggere og her er det mange om beinet. Igjen så er det nok veldig mange i disse kategoriene som har mange flere lesere enn en reiseblogg noen gang vil ha. Men allikevel må man skrive om noe som interessere deg for det er da det blir interessant for andre å lese om det.

 

 

 

 Men i dette innlegget vil jeg faktisk egentlig bare skryte litt av reisebloggen min, ja det høres kanskje nokså selvopptatt ut, men jeg vil også kaste litt lys over en reiseblogg som jeg synes ikke er så aller verst. Noe riktig må jeg da gjøre som har kommet inn på toppen av noen lister her på nettet. Ja som tidligere nevnt så er jeg jo registrert flere steder, men jeg synes det er helt greit for jeg vil jo at folk skal kunne se og finne bloggen lett. Det at jeg skriver innlegg på både norsk og engelsk gjør jo at flere kan lese innleggene og det er faktisk en del fra andre land som er inne og ser på bloggen. Så synes jeg det er verdt å nevne at selv om bloggen har vært der i flere år, så er det bare det siste året jeg virkelig har begynt å skrive på den og promotert den. Synes jo selv at jeg har kommet langt på kort tid, for å etablere seg en lesegruppe tar lang tid. Mye jobb blir det i alle fall, i hvert fall når man skal kombinere det med full jobb. Så var det dette med å få materiale til å skrive også da, det er jo noe jeg gjerne skulle ha prioritert ennå mer enn det jeg allerede gjør. Blir jo så klart noen reiser på meg, men jeg blir liksom ikke mettet innen dette området jeg da.

 

 

 

 

Men det er en ting jeg er særdeles stolt av og det er at for noen måneder siden så fikk jeg beskjed fra Supersaver at jeg hadde blitt nominert i deres Travel Blog Award 2013 i kategorien Beste Reiseblogg. Da var det jo bare å smale inn litt stemmer og se hvor det kunne bringe meg, og jeg synes jeg gjorde det aldeles strålende i denne konkurransen. Jeg vant ikke men ble en Topp 5 Finalist og det er jeg kjempe fornøyd med. Jeg synes også jeg fikk kjempe mange stemmer og er så utrolig glad for at det var så mange som stemte på meg, selv om jeg ikke hadde noen gulerot å komme med. Som en helt ny hobby reiseblogger har man ikke så mye å tilby leserne sine med mindre man kan "punge ut" fra egen lomme. Så til syvende og sist så er jeg kjempe fornøyd med resultatet der. Det er virkelig noe jeg kan ta med meg videre og hvem vet hva som kan skje til neste år! Jeg skal gjøre mitt ytterste for å skrive en god, relevant, inspirerende og spennende reiseblogg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Annette

08.04.2014 kl.17:41

Det er ikke alltid like lett for oss reisebloggere nei :) det tar tid og koster å komme seg opp og frem. Men stå på - vi gir ikke opp drømmen :) Bra tips om å registrere seg på flere plattformen - det har ikke jeg gjort enda

Mstraveltipsy

08.04.2014 kl.21:34

Ja da har du noen tips her i alle fall, for som du sier, som reiseblogger er det ikke så lett :) Annette:

Skriv en ny kommentar

Mstraveltipsy

Mstraveltipsy

34, Oslo

Jobber for et flyselskap så selvfølgelig elsker jeg å reise! Sol og varme er vel favoritten, men er også klar for alt som byr på opplevelser! Så langt har jeg vært på over 200 steder i ca 50 forskjellige land. Bloggen består av reise tips, opplevelser, shopping, mat og drikke. Her vil du også finnne tipsene som ikke står i noen reisebøker! Sjekk også www.mstraveltipsy.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits