Reisemål 2014....så langt!

 

Vi har nettopp begynt på april, men har allerede rukket å være i både Dublin, Gdansk, Helsinki og New York (og en liten dagstur til København da) samt at jeg har planlagt flere andre turer. Jeg som alle andre har jo bare 5 uker ferie i løpet av et år, men har planlagt litt helgeturer og lignende i tillegg til ferie ukene mine. For en som er en reisefanatiker så er jo det egentlig ikke såååå mye, men for de som ikke reiser så mye så kan det jo være noe. Men i alle fall så har jeg jo planlagt litt flere reise i løpet av året da. Har bestemt meg for å sette opp en bucket list over mine reisemål, altså en liste over de stedene jeg som er høyest på lista og jeg rett og slett drømmer om å dra til. Men så langt har jeg ikke planlagt noen av de utvalgte destinasjonene som vi også kan kalle det. Men en av destinasjonene fra bucket lista mi skal gjøres i år, jeg vet bare ikke hvilken. Min bucket list er ikke ferdig ennå heller, men når den er det så legger jeg den ut.

 

 

 

 

 

Men i alle fall så er mine planlagte reisemål i 2014 disse:

 

1. Dusseldorf. Der skal jeg og mannen på en weekend tur i mai. Har aldri vært der før, har faktisk ikke vært så alt for mange steder i Tyskland i det hele tatt, så tips mottas svært gjerne. Vet forøvrig ikke helt hvor vi skal bo ennå heller. Alt av tips er jo kjempe flott her. 

 

2. Neste destinasjon, eller destinasjoner vil jeg si er i Italia. Der skal vi i min søsters bryllup i juni og da tar vi to uker ferie samtidig. De Gifter seg i Toscana så vi skal fly til Roma, har leie bil, og reiser til Rimini, San Marino og Lucca. Det er mulig vi kanskje klarer å putte inn en destinasjon til som en dagstur for eksempel. Her er jeg også veldig ivrig etter å få masse tips for jeg har ikke vært på disse stedene før. 

 

3. Dublin. Igjen..... Men det er jo mitt andre hjem så da må man jo ta turen noen ganger i året. Men denne gangen så var flybilletten så utrolig billig, jeg kunne ikke tro det 369 kr for en vei. Måtte jo bare kjøpe billetten da. Liker at det er salg på SAS!

 

4. Neste tur i august går til Polen og Sopot. Da er vi 4 jenter som skal på jentetur!!!! Wiiii! Da flyr vi til Gdansk og tar bare en taxi derfra og til Sopot. Jeg har aldri vært der før, men hører mye bra om stedet. Sopot ligger på kysten av Polen og dette regnes som en flott ferie by som kan minne litt om sydligere destinasjoner. Flybilletten fant jeg igjen på salg hos SAS og betalte vel ca 1000 eller 1100 kr tur/retur. I tillegg er det veldig billig i Polen så her kan man leve godt for en billig penge.

 

5. Detter er den siste turen som er planlagt pr nå. Da skal vi til Palma de Malorca i bryllup i september. Det blir dessverre ikke så veldig mange dager vi kan være der, lander tidlig torsdag morgen og drar hjem igjen lørdag kveld. Det hadde litt med fri fra jobb samt priser på flybilletter å gjøre. Har vært på Mallorca to ganger før i mitt liv en gang da jeg var 10-12 år og en gang da jeg var 15 år. Så med andre ord så er det kjempe lenge siden. Blir vel ikke noe tid til utflukter eller lignende denne gangen men blir jo kjempe gøy å oppleve bryullp der da. litt skal vi nok få sett og gjort uansett. 

 

 

 

 

Det var altså lista mi så langt. Men har fortsatt to uker ferie igjen som jeg skal ta i oktober og da har vi ikke planlagt hvor vi skal ennå men tenker jo at da vil jeg krysse av første destinasjon på min bucket list. Blir spennende å se om det blir sånn. Kanskje det blir flere helge turer også, hvem vet.   

 

#reise #ferie #reisemål #verden #tips #fly #flyselskaper #reiselyst #reisetips #fritid #foto #utlandet #syden #bryllup

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mstraveltipsy

Mstraveltipsy

34, Oslo

Jobber for et flyselskap så selvfølgelig elsker jeg å reise! Sol og varme er vel favoritten, men er også klar for alt som byr på opplevelser! Så langt har jeg vært på over 200 steder i ca 50 forskjellige land. Bloggen består av reise tips, opplevelser, shopping, mat og drikke. Her vil du også finnne tipsene som ikke står i noen reisebøker! Sjekk også www.mstraveltipsy.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits