En uke igjen.......

 

 

Da er vi kommet inn i den siste uka av stemmingen i Supersavers Travel Blog Award 2013 og jeg aner ikke hvordan det går og hvor mange stemmer jeg har pr nå. Det eneste jeg kan gjøre er jo å prøve så godt jeg kan å samle ennå flere. Det hadde jo vært kjempe moro å vinne dette her når jeg først er så heldig å ha blitt trukket ut i finalen. Det var kjempe mange som stemte på meg i første runde, en stor tusen takk til alle dere, men nå er det altså finale runden og alle kan stemme på nytt. Det som er litt annerledes denne gangen er at man må inn på eposten adressen som man  brukte til stemming og bekrefte at den er din. Dette er jo kun for å forhindre at det blir juks og det er bra for da blir dette fair. 

 

Så jeg håper det er ennå flere der ute som tar seg tid til å trykke på linken under å stemme på meg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Travel Blog Awards 2013! Utfør din hotellbestilling i dag via Supersaver for å være sikker på å få de beste tilbudene for din reise!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mstraveltipsy

Mstraveltipsy

34, Oslo

Jobber for et flyselskap så selvfølgelig elsker jeg å reise! Sol og varme er vel favoritten, men er også klar for alt som byr på opplevelser! Så langt har jeg vært på over 200 steder i ca 50 forskjellige land. Bloggen består av reise tips, opplevelser, shopping, mat og drikke. Her vil du også finnne tipsene som ikke står i noen reisebøker! Sjekk også www.mstraveltipsy.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits