Finalist i Supersavers Travel Blog Award

 

 

 

Det er takket være alle de som har tatt seg bryet med å stemme på meg at jeg har kommet til finalen i Supersavers Travel Blog Award 2013. Men, det er nå det gjelder! det er nå ny avstemming og man kan stemme helt frem til 23 februar. Jeg håper det er mange der ute som nok en gang orker å ta seg bryet med å stemme på meg, jeg setter i alle fall utrolig stor pris på alle dere som gjør det. Jeg kom helt på toppen sist gang, og det hadde aldri gått uten den hjelpen jeg fikk fra dere. Den siste dagen var det noen som hjalp meg skikkelig godt med å promotere blogg min og på grunn av det fikk jeg inn over 70 stemmer på en dag og klarte noe jeg trodde var helt umulig, nemlig å komme helt på toppen av lista med flest stemmer i kategorien Beste Reiseblogg. Helt fantastisk at så mage er innom bloggen, tusen takk! Stemmingen denne ganger er det litt annerledes, man bare krysser av for hvilken blogg man vil stemme på og skriver e-post adressen sin i feltet, men denne gangen må man også gå inn på e-posten sin etterpå og bekrefte at dette er din e-post slik at stemmen blir telt. Gjør man ikke dette blir ikke stemmen registret. TUSEN TAKK TIL ALLE SAMMEN, DERE HAR VÆRT HELT SUPRE!

 

 

Vi du stemme på meg så bare trykk på linken!

 

 

 

 

Travel Blog Awards 2013! Utfør din hotellbestilling i dag via Supersaver for å være sikker på å få de beste tilbudene for din reise!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mstraveltipsy

Mstraveltipsy

34, Oslo

Jobber for et flyselskap så selvfølgelig elsker jeg å reise! Sol og varme er vel favoritten, men er også klar for alt som byr på opplevelser! Så langt har jeg vært på over 200 steder i ca 50 forskjellige land. Bloggen består av reise tips, opplevelser, shopping, mat og drikke. Her vil du også finnne tipsene som ikke står i noen reisebøker! Sjekk også www.mstraveltipsy.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits