Tyrkia - Seiltur i Fethyie del 2

Denne kvelden endte jo som de fleste andre kvelder, bading på natta med klær!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er det en blanding av masse nattbad bilder.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det ble flere fester både på dagen og på kvelden, man kan vel trygt si at den uka så var hver dag en fest. Vi stor koste oss med å kjøre rundt å se mye av stedene rundt Fethyie, og det var så klart veldig mange båter som gjorde det samme som oss. Tydelig at dette er et populært sted å dra på båtturer, og da er det alle slags båter, alt fra små seilbåter til store luksus yachter.

 

 

 

 

 

 

Det er faktisk så mye båter der at det finnes "floating markets", altså båter som kjører rundt å selge div dagligvarer o.l. Vi fikk besøk av en vi, tror vi handlet noen greier også, i alle fall så gjorde kokken vår det. Veldig greit da hå ha en båt som kommer med ting man trenger.

 

 

 

 

 

 

Man har jo ingen ting å klage på når butikken kommer til deg og ikke du må gå til den.

 

Det var så mange utrolig flotte steder å se, og vi stoppet opp både her og der for å bade og rett og slett bare slappe av og kose oss. Bading, vin, bading, vin ;)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi damene måtte jo også hjelpe til med å styre skuta litt.

 

 

 

 

 

 

Ikke noe tvil om at vi levde livet den uka der, vi stor koste oss hele tiden og formen var på topp hver eneste dag. Selv om det ble til sene kvelder og tidlig oppe igjen så sov vi jo godt ute på havet der. Ble kanskje litt varmt for noen i lugarene våre men det løste man enkelt ved å sove på dekk.

 

 

 

 

 

 

 

Det er heller ikke så vanskelig å stå opp om morgningen når man kan hoppe rett ut i sjøen å få et forfriskende morgen bad, da våkner man jo med en gang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selv om vi var på båt så ble det jo også tid til å dra inn til land noen ganger. Det var særlig et sted vi hadde det utrolig gøy. For det første så skulle kapteinen vår frakte 10 damer inn til land i gummibåt, noe som var en liten opplevelse i seg selv. 

 

 

 

 

 

 

 

Ble ikke plass til alle 10 på en gang så det ble flere turer. Men vi klarte å komme oss til land og fant jo så klart en bar med litt flere mennesker så vi ble jo sittende der. Fant en liten bungalow hvor vi slo oss ned og ble sittende en liten stund kan man si.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi ville også hjelpe den stakkars personen som stod i baren og skulle fikse noe å drikke til 10 gærne damer, så vi tok like så godt over hele greia. Fikk lov da så klart:)

 

 

 

 

 

 

Vi bråke damene synes det var litt stille der, det var jo tross alt en bar, kanskje de kunne sette på litt musikk? Vi spurte i alle fall de som jobbet der om det var noen mulighet for å høre litt musikk. De svarte at så klart, det skulle de fikse, tok ca ti minutter. Stusset litt over at det skulle ta ti minutter å sette på en cd eller skru på radio, men vi tenkte jo ikke mer over det. Så dukket denne karen opp!

 

 

 

 

 

 

Vi fikk live musikk vi, helt privat oppvisning og greier. Gjett om vi lo og hadde det gøy. Sang med på sanger vi ikke kunne, på tyrkisk!

 

 

 

 

 

Så var det tilbake til party da, tema kveld igjen, litt pirat aktig denne gangen, pirate party.

 

 

 

 

Vi ble faktisk "hight jacked" den kvelden av en "pirat" fra en annen båt.

 

 

 

 

 

 

Man skulle nesten tro vi hadde tema kveld hver kveld, men det hadde vi ikke, det var noen kvelder med bare vanlige klær og litt vin....... eller mye vin....... og raki da så klart. Eller som i bildene under, tequila time! Oh, tequilaaaa makes me happyyyyy!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er jo ikke rart det ble mye fest og morro når man har en hel fryser full av drikkevarer!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja jeg nevnte vel at vi var 10 damer på tur, og hva har man mye av da?

 

 

 

Sko!!!!!

 

 

 

 

 

 

Som man kanskje skjønner så var det en helt fantastisk tur. Vi bare slappet av og hadde det gøy. Leste en bok når jeg ville det. Er jo helt fantastisk å sitte på trappa på båten med føttene i vannet og lese.

 

 

 

 

Vi hadde flott frokost, lunsj og middag hver eneste dag. Hallo! Egen kok, luksus.

 

 

 

 

 

 

Vi badet og hadde det gøy i vannet. Fikk jo til og med besøk av både floting market og andre mennesker. Prøvde å være sosiale vi ;)

 

 

 

 

 

 

 

Men det å bare kunne hoppe i vannet når man måtte ønske var jo helt hærlig!

 

 

  

 

 

 

Vi koset oss veldig på båten og det å kunne bare ligge på solmadrasser og drikke vin, sole oss og så se solnedgangen var ganske flott. Vi nøt hver eneste øyeblikk for å si det sånn, og når man ser disse bildene så er vel det lett  forstå.

 

 

 

 

 

 

 

Og så var det som jeg har nevnt flere ganger alle disse festene vi hadde. Skulle tro vi bare hadde tema party men det hadde vi ikke. Selv om man nesten skulle tro vi hadde planlagt alt vi skulle ha på oss så var det noen tilfeldigheter også, med andre ord, "vanlige" klær.

 

 

 

 

 

 

 

Og med "vanlige" klær er det jo klart man danser Conga eller hva det heter, gjennom hele båten, det er jo en "vanlig" ting å gjøre. 

 

 

  

 

Ja vi fant på mye gøy og sprøe ting. Det var ingen ting som skulle stoppe oss fra å ha det gøy, heller ikke når halve lommeboka falt over bord!

 

 

 

 

Er jo bare å hente den og henge pengene til tørk det!

 

Ja, det var ikke mange bekymringer den uka der.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dette var uten tvil en av de beste turene jeg har hatt på lenge, og jeg kan ikke huske sist gang jeg lo så mye. Vi var en flott og livlig gjeng på tur, selv om vi var en del reduserte på vei tilbake til Antalya/Kemer området.

 

 

 

 

  

#mstraveltipsy #reise #ferie #ferieminner #verden #turisme #hverdag #reiseliv #flyselskap #reiseselskap #charter #syden #travel #tourism #holiday #privat #personlig #diverse #foto #photo #blogg #mat #drikke #fest #USA #New York #mote

Travel Blog Awards 2013! Utfør din hotellbestilling i dag via Supersaver for å være sikker på å få de beste tilbudene for din reise!

3 kommentarer

Renée Elverhøi

14.02.2014 kl.09:55

god helg :)

Mstraveltipsy

14.02.2014 kl.10:09

Takk det samme :) Renée Elverhøi:

Veronika BS

15.02.2014 kl.13:38

Herlige bilder!

Skriv en ny kommentar

Mstraveltipsy

Mstraveltipsy

34, Oslo

Jobber for et flyselskap så selvfølgelig elsker jeg å reise! Sol og varme er vel favoritten, men er også klar for alt som byr på opplevelser! Så langt har jeg vært på over 200 steder i ca 50 forskjellige land. Bloggen består av reise tips, opplevelser, shopping, mat og drikke. Her vil du også finnne tipsene som ikke står i noen reisebøker! Sjekk også www.mstraveltipsy.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits