Tyrkia - Seiltur i Fethyie del 1

 

 

10 damer på en ukes seiltur i Tyrika, Fethyie, det kan jo bare gå en vei!

 

 

Vi møttes alle sammen kvelden før vi skulle ta den 3 timer lange bussturen til Fethyie for å virkelig kunne entre båten i god stil. Ble jo litt tid for morroheter den kvelden også, med litt god mat og drikke. 

 

 

 

 

Linda

 

 

Anne

 

 

Torunn

 

 

Anette

 

 

Sissel

 

 

Margunn

 

 

Kate

 

 

Monica

 

 

Hillevi

 

 

meg

 

 

Kaptein og crew bestod av 4 flotte, snille menn........

 

Uğur, Kaptein 

 

 

Özgür, Kaptein

 

 

Güray, kokk

 

 

Oğuzhan, alt mulig gutt

 

 

Vi alle fløy til Antalya, og som jeg har nevnt så er det ca 3 timer i bil til båthavna i Fethyie (skal du dit, fly til Dalaman). Men vi kunne jo ikke legge ut på biltur uten å kle oss ut litt. Hadde på forhånd satt opp noen temaer som vi skulle ha underveis og det første var "bare kle deg ut som noe".

 

 

 

 

 

Her var det jo alt fra Hippier til Mia Farrow (Pulp Fiction) til Hula dame og selveste Miss Universe! Da var det bare å ta fatt på den lange bilturen. Hadde jo med oss litt proviant så klart!

 

 

 

Hadde jo noe som var litt mer spennende enn knekkebrød og leverpostei også.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er jo klart at med så mye spruddel måtte vi ha tisse pauser også. Midt i fjellene på vei mot Fethyie fant vi en bensinstasjon og man kan jo tenke seg hvordan det så ut for andre når dette her spratt ut av bilen.

 

 

 

 

 

 

Vel fremme på kaia så var det bare å begynne å bære ombord oss selv og bagasjen. Det tok jo litt tid så klart og jeg er den dag i dag veldig overrasket over at ingen av oss datt i vannet mens vi gjorde dette. Vi var en livlig gjeng kan man si.

 

 

 

 

 

 

 

 

Miss Universe hadde tatt med hundene sin for anledningen også. 

 

 

Når man ser "plsaken" vi gikk opp for å komme ombord i båten så skjønner man kanskje hvorfor jeg er fortsatt synes det er ut under at ingen datt ut i vannet. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vel ombord i båten så kunne ferie uka begynne. Bagasjen hadde blitt slengt inn på lugarene, vi var to og to på hver lugar og nå var det melon og Cava som var aller først på menyen, og en liten dans fra de som allerede var litt i farta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ble ikke mye kjøring rundt på havet den dagen, klokken hadde jo blitt litt innen vi var kommet oss fra kaia, så det var egentlig bare å finne første og beste plass og legge anker på for kvelden.

 

 

 

 

 

 

 

 

Litt bading og skåling på dekk før middag var noe som viste seg å bli ganske så obligatorisk, i solnedgang så klart. Er jo ganske stas å sitte i solnedgang,10 damer sammen å skravle og skåle.

 

 

 

 

 

Dagene ble jo ganske like så jeg husker ikke helt hva vi gjorde hvilken dag, men det var vel egentlig bare spise, drikke, bade, spise, drikke, bade vi gjorde. Vi hadde jo vår egen kokk som ringte oss inn til mat 3 ganger om dagen. På morgningen når vi stod opp var det aldri lenge å vente før frokosten var klar heller.

 

 

 

 

 

Den første frokosten skålte vi alle i øl, men dagene etter ble det litt mindre av det. Ikke helt borte bare litt mindre. Ble litt mer juice bare.

 

 

 

 

Som sagt så ble det mye av det samme, men det er jo sånn det er når man er på ferie, man gjør bare det man vil, når man vil, og det gjorde vi også. Mye vin, øl og bading. Og masse god mat! Se de middagene vi fikk;)

 

 

 

 

 

Og flotte solnedganger hver dag!

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi hadde ganske god plass til å være totalt 13 personer på båten, det var vel i alle fall 8 lugarer der hvis jeg ikke tar helt feil. Også på dekk hadde vi godt om plass og det var mulighet til å kunne henge opp tøy, sove, sole seg, sitte osv osv. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi hadde jo tatt med oss klær til flere forskjellige tema kvelder og white party var en av de. Ganske lett for alle å finne noe å ha på seg da. Til dette temaet så passet det jo også å drikke Raki (tyrkisk drikke), for den blir helt hvit når man blander det med vann. Ja det stemmer, det er rett og slett sprit som blandes med vann og det smaker litt lakris aktig av det. Man ser drinken på bildet under.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Et annet tema som vi hadde var Bollywood, det var jo veldig gøy og da slo vi oss løs til litt Hinid/Bollywood musikk som jeg hadde tatt med. jeg har vært i India så jeg hadde faktisk på meg en Lenga den kvelden. Det var mange gøyale kreasoner den kvelden, her var det bare å finne noe som man syntes passet litt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og hva passer vel ikke bedre å drikke på Bollywood party enn......

 

 

 

 

Jepp, skikkelig Bollywood det, Løitens Aquavit!

 

 

 

Travel Blog Awards 2013! Utfør din hotellbestilling i dag via Supersaver for å være sikker på å få de beste tilbudene for din reise!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mstraveltipsy

Mstraveltipsy

34, Oslo

Jobber for et flyselskap så selvfølgelig elsker jeg å reise! Sol og varme er vel favoritten, men er også klar for alt som byr på opplevelser! Så langt har jeg vært på over 200 steder i ca 50 forskjellige land. Bloggen består av reise tips, opplevelser, shopping, mat og drikke. Her vil du også finnne tipsene som ikke står i noen reisebøker! Sjekk også www.mstraveltipsy.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits