Berlin del 1

Liten svipptur til Berlin passer seg fint sånn på sommeren. Flyr med SAS 9.35 fra OSL til TXL, rett ut på bussen til Alexanderplatz, buss lett å finne samt billig, 2,40 euro en vei.

 

 

 Gikk av helt feil i forhold til hotellet så etter å ha gått litt rundt ved Alexandersplaz måtte vi ha en liten pitstop og lese kartet en gang til;)

 

 

 

Han som jobbet der visste ikke hvor hotellet var så her måtte vi finne ut av det selv. Det gjorde vi også og da var det bare å begynne å gå.

 

 

 

 

 

Nå er kl 15.00 og vi har ikke kommer til hotellet ennå, men vi vet vi er på riktig vei så vi må stoppe å spise litt. Skal jo på turbuss etterpå så vi må gjøre unna lunsjen først.

 

 

 

 

 

Hotellet viste seg å være ganske nærme der vi spiste så vi fant det med en gang, Derag Livinghotel Henriette het det og ligger i Neue Rossstrasse ( skal være sånne tyske s'er ). Hotellet ser ut til å være et 4 stjerners hotel og det kan jo tenkes at det er. Fikk fint rom men 4 stjerner vet jeg ikke.

 

 

 

 

Helt greit rom, men det var ikke ac der og det blir veldig varmt etter hvert. Er vel bare å komme seg ut å se litt av byen, er jo et par ting vi må få med oss. Beste måte å se alt på er vel å hoppe på en sightseeing buss. 

 

 

Kostet ikke så mye heller, 15 euro for en voksen, men vi fikk student pris, 12 euro;) ser så unge ut så det er nok det;)

 

Genial måte å se byen på samtidig som man blir litt bedre kjent med stedet og det gjør det lettere å gå rundt senere.

 

 

 

Den store spiren som man kan se fra alle mulige punkter og vinkler i Berlin, ligger rett ved Alexanderplatz.

 

 

 

 

 

 

Bussen kjørte først forbi baksiden av Brandenburger Tor så da fikk vi bilder den veien også, så gikk vi foran å tok bilder der.

 

 

 

 

Her er det jo fult av turister så vi orket ikke være her så alt for lenge. Men vi så en veldig artig sykkel som man burde prøve hvis man er 4-5 stk på tur sammen. Her kan man sykle samtidig som man tar seg en øl rundt bordet. 

 

 

 

 

 

Mye flotte, gamle bygninger i Berlin, og selv om man ble fortalt hva alt var så var det nesten håpløst å huske hva som var hva. Men vi så et veldig fint sted som vi hadde lyst til å sette oss på, så vi hoppet av bussen ved jernbanestasjonen og vandrer ned til kanalen.

 

 

 

 

 

Her var det så koselig og avslappet at vi ble sittende en stund og da hadde de siste sightseeing bussene gått fra oss. Ja  ja vi slappet av og koster oss vi. Kan jo bare gå å se de andre stedene vi vil se.

 

 

 

Travel Blog Awards 2013!
Utfør din hotellbestilling i dag via Supersaver for å være sikker på å få de beste tilbudene for din reise!

2 kommentarer

kaikaxx

13.02.2014 kl.13:56

fine bilder! :)

Mstraveltipsy

13.02.2014 kl.14:26

Takk :)kaikaxx:

Skriv en ny kommentar

Mstraveltipsy

Mstraveltipsy

34, Oslo

Jobber for et flyselskap så selvfølgelig elsker jeg å reise! Sol og varme er vel favoritten, men er også klar for alt som byr på opplevelser! Så langt har jeg vært på over 200 steder i ca 50 forskjellige land. Bloggen består av reise tips, opplevelser, shopping, mat og drikke. Her vil du også finnne tipsene som ikke står i noen reisebøker! Sjekk også www.mstraveltipsy.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits