OMG forgotten memories! Part 1

Kan ikke tro det, men kom nettopp over flere bilder fra turer jeg ikke har fått med her! Det er jo krise, i alle fall når vi snakker om Interline Regatta på de Britiske Jomfruøyer fra 2009! Jeg vet jeg har skrevet om dette før, men har jo vært med et par ganger så da blir det mye bilder og historier. Jeg synes nesten jeg nesten må ta det med her, det er så mange artige bilder og hendelser jeg nesten hadde glemt!

 

La oss starte på St. Martin.

 

 

 

 

 

 

Jeg og Sissel bodde på den franske delen og vi var der utenom sesongen, men alikevel var det et fantastisk sted å være selv om det var ganske stille og rolig i midten av oktober.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mange har også kanskje hørt om flyplassen på St. Martin, Princess Julianna Airport. Ja, det er her flyene nesten lander i havet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil man lese mer om St. Martin så har jeg flere innlegg på denne bloggen fra stedet samt at det ligger et innlegg på blogg.no under Mstraveltipsy ;)

 

 

Så videre på ferden så kommer vi til Tortola (BVI, British Virgin Islands), her skal hele regatta crewet møtes på Longbay Beach Resort før selve regattaen starter. Det blir jo fest og morro!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter felles middag på hotellet så må man jo ta turen til Bombashack!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og så er vi tilbake til hotellet og noe av den flotte utsikten vi hadde fra de forskjellige rommene.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mstraveltipsy

Mstraveltipsy

34, Oslo

Jobber for et flyselskap så selvfølgelig elsker jeg å reise! Sol og varme er vel favoritten, men er også klar for alt som byr på opplevelser! Så langt har jeg vært på over 200 steder i ca 50 forskjellige land. Bloggen består av reise tips, opplevelser, shopping, mat og drikke. Her vil du også finnne tipsene som ikke står i noen reisebøker! Sjekk også www.mstraveltipsy.com

Follow on Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits